Selecteer een pagina

AFSPRAAK MAKEN

EVEN EEN MOMENTJE VOOR JEZELF

Laat je lichaam weer ervaren hoe het voelt om ontspannen te zijn.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een berichtje op 06-14669947. Ik help je graag ♡

Geniet tijdens de massage van de relaxte sfeer en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen ♡

60 MINUTEN  |  € 69,50

Je voelt de spanning uit je lichaam verdwijnen en je komt weer in balans. Even tijd om weg te dromen. En met 90 minuten krijgt jouw lichaam echt alle aandacht die het zo hard nodig heeft en is de beste keus die je kan maken ♡

90 MINUTEN  |  € 99,50

Maar liefst 2 uur lang genieten. Je wordt van top tot teen in de watten gelegd. Met nog(!) meer aandacht voor jouw lijf.

Ervaar het gevoel van harmonie‎ in je lichaam. Maximale ontspanning

120 MINUTEN  |  € 149,50

DUO MASSAGE
Duo-massages zijn beperkt beschikbaar op aanvraag. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

MASSAGE ABONNEMENTEN

Kom je vaker ? Neem dan een abonnement. Je betaalt een abonnement in één keer vooruit.

Bij de abonnementen krijg je 1 keer per maand een massage – aangepast aan de behoeftes van je lichaam – voor 6 maanden.

Uiteraard kan je het abonnement ook in de Wellness afsluiten ♡

6x  60 minuten | € 360
6x  90 minuten | € 540
6x 120 minuten | € 780

“Het is voor mij echt ontspanning. Margriet weet wat ze doet! Ze heeft liefde voor haar vak en mens. Ik kom er graag. Ik heb de volgende afspraak alweer ingepland. Zegt genoeg toch 🙂 “

Mirjam

CONTACT
Superleuk dat je interesse hebt in het maken van een massage afspraak of in de producten.

Stuur een mailtje of whatsapp en ik neem contact met je op!

Ik ben natuurlijk ook gewoon telefonisch te bereiken op 06-14669947.

Ik vind het leuk om van je te horen

Liefs Margriet

Wellness Nieuwerkerk vind je in:

HOTEL VAN DER VALK
Parallelweg-Zuid 185